Меню
№ 1 (18) - 2023 / 2023-04-04 / Көрілім саны: 108
Авторлар
Кілтті сөздер
Қазіргі уақытта жаппай тамақтану үшін байытылған тағамдарға қызығушылық тұрақты түрде артып келеді. Сондықтан ағзаны қажетті қоректік заттармен және биологиялық белсенді компоненттермен қамтамасыз ететін, сонымен қатар физиологиялық қасиеттері бар, ағзаның қажеттіліктерін ескере отырып және жеткіліктілік қағидаттарына негізделген күрделі өнімдер жасау қажеттілігі туындады. Мақалада оны құрамдас бөлігі ретінде пайдаланудың орындылығы расталады және оны енгізудің ұтымды үлесі белгіленеді.