ORCID (Open Researcher and Contributor ID)
Құрметті авторлар!
Барлық авторлар материалдарды ұсыну кезінде тұрақты белсенді цифрлық идентификаторын — ORCID (Open Researcher and Contributor ID) көрсетуі міндетті екенін ескертеміз.
Егер мақала құрылымы журнал талаптарына сәйкес келмесе (Кіріспе -> Әдістер мен материалдар -> Талқылау және нәтижелер -> Қорытынды), сонымен қатар авторлар туралы мәліметтер және ORCID көрсетілмесе, мақала кері қайтарылады.
мақалаларды қабылдау туралы
Мақалаларды жариялауға қабылдау (№4 - 2024)
Құрметті авторлар! "ҚазТБУ хабаршысы" ғылыми журналының кезекті нөміріне (№ 4 - 2024) мақалалар жинағы бар. Мақалалар келесі бөлімдер бойынша жарияланады: ақпараттық-коммуникациялық және химиялық технологиялар;
өндірістік және өңдеу салалары;
экономика, бизнес және қызметтер.
Мақалалар 2024 жылдың 15 қазанына дейін қабылданады.
Экономика, бизнес и услуги
Научный журнал «Вестник КазУТБ» вошел в Перечень изданий, рекомендуемых Комитетом по обеспечению качества в сфере науки и высшего образования Министерства науки и высшего образования Республики Казахстан для публикации основных результатов научной деятельности по следующим направлениям:
Информационно-коммуникационные технологии (приказ № 1085 от 29.12.2023 г.),
Химическая технология (приказ № 101 от 25.01.2024 г.),
Производственные и обрабатывающие отрасли: Горное и нефтегазовое дело (приказ № 730 от 20.10.2023 г. и Технология пищевых продуктов (Приказ № 101 от 25.01.2024 г.),
Экономика, бизнес и услуги (приказ № 694 от 06.08.2024)
Хабарландыру
«ҚазҰТБ Хабаршысы ғылыми журналы Қазақстан Республикасы Ғылыми және жоғары білім министрлігінің Ғылым және жоғары білім саласындағы сапаны қамтамасыз ету Комитеті негізгі нәтижелерін жариялау үшін ұсынған басылымдар тізбесіне келесі бойынша ғылыми қызмет енгізілген:
Өңдеу және өңдеуші өнеркәсіптер (Тау-кен және мұнай-газ ісі (2023 жыл 20 қазан № 730) және Азық-түлік өнімдерінің технологиясы (2024 жыл 25 қантар № 101);
Ақпараттық-коммуникациялық (2023 жыл 29 желтоқсан № 1085) және Химиялық технология (2024 жыл 25 қантар № 101)