Өңдеу және өңдеуші өнеркәсіптер

№ 2 (15) - 2022 / 2022-06-28 / Көрілім саны: 60

ЭКСТРУДТАЛҒАН БҰРШАҚ ҰНЫ ҚОСУ АРҚЫЛЫ ШҰЖЫҚ ӨНІМДЕРІНІҢ ТЕХНОЛОГИЯСЫН ЖЕТІЛДІРУ

Авторлар

  • Омаралиева А.М.
  • Хастаева А.Ж.
  • Бектурганова А.А.

Кілтті сөздер

шұжық өнімдері, қоспалар, технология, экструдтау, жасымық экструдаты.

DOI сілтемесі:

https://doi.org/10.58805/kazutb.v.2.15-13

Қалай дәйексөз келтіруге болады

А.М. , О., Х. А.Ж., і Б. А.А. «ЭКСТРУДТАЛҒАН БҰРШАҚ ҰНЫ ҚОСУ АРҚЫЛЫ ШҰЖЫҚ ӨНІМДЕРІНІҢ ТЕХНОЛОГИЯСЫН ЖЕТІЛДІРУ». ҚазТБУ хабаршысы, вип. 2, вип. 15, Червень 2022, doi:10.58805/kazutb.v.2.15-13.

Аңдатпа

Бұл мақалада экструдталған жасымық ұны қосылған шұжық технологиясын жасау бойынша зерттеулер келтірілген. Тағамдық құндылығы жоғары шұжық өнімдерін өн-діру технологиясында экструдталған жасымық ұнын қолданудың орындылығы теориялық тұрғыдан негізделген және дәлелді түрде расталған.